Filter

Winterjas voor meisjes van 0 tot 10 jaar online kopen?
Meisjes winterjassen online bestellen

Ons koude regenachtige landje vraagt van een meisjes winterjas ten eerste warmte en ten tweede regenbestendigheid. Het assortiment van LittleBabyBling.nl biedt je allerlei winterjassen voor meisjes. Bij het samenstellen van onze collectie, letten we op meer dan alleen de warmte. We bieden ook regenjassen die perfect de wisselvallige tijd overbruggen tussen de zomer en de winter.

Daarnaast focussen we met ons aanbod ook op gewatteerde meisjes winterjassen met een mooie taille. En onze jassen brengen kleur, als alle blaadjes de bomen loslaten.

Effen meisjes winterjas of met print

Ben je op zoek naar een stoere meisjeswinterjas of juist een winterjas voor meisjes in effen roze of rood? We hebben meisjes winterjassen van verschillende topmerken, van stoer tot zacht en sprookjesachtig.

Alle meisjes winterjassen passen qua stijl en kleur prachtig bij de andere meisjeskleding in ons assortiment. Of je nu kiest voor een meisjes winterjas met print, of een effen kleur. Zo vind je winterjassen voor meisjes in alle maten van topmerken als A’Dee, Angel’s Face en Le Chic.

A’Dee, Angel’s Face en Le Chic meisjes winterjassen

Meiden willen het in de winter warm hebben als ze buiten spelen. En toch hebben ze ook een eigen willetje, want een meisjes winterjas moet ook mooi zijn! Ze hebben het liefst hun allermooiste outfit aan. Daarom vinden meisjes een jas niet altijd leuk, want die bedekt immers de helft van hun mooie outfit. Onze topmerken A’Dee, Angel’s Face en Le Chic zorgen ervoor dat ze ook met een winterjas graag gezien worden!

Van deze topmerken bieden wij overigens ook mutsen en sjaals, om hun heerlijk warme outfit compleet te maken.

Meisjes winterjassen sale

Neem ook vooral een kijkje in onze sale, want met alle stijgende energieprijzen is de winter al prijzig genoeg! We hebben uiteraard ook zomerjassen in de aanbieding.

Wij hebben de volgende maten:

Meisjes winterjassen maat 56, Meisjes winterjassen maat 62, Meisjes winterjassen maat 68, Meisjes winterjassen maat 74, Meisjes winterjassen maat 80, Meisjes winterjassen maat 86, Meisjes winterjassen maat 92, Meisjes winterjassen maat 98, Meisjes winterjassen maat 104, Meisjes winterjassen maat 110, Meisjes winterjassen maat 116, Meisjes winterjassen maat 122, Meisjes winterjassen maat 128, Meisjes winterjassen maat 122-128, Meisjes winterjassen maat 134-140 en Meisjes winterjassen maat 140