Filter

Bandana’s en slabben

Bij ons in de webshop hebben we diverse bandana’s en slabben die de outfit van uw kleine meid of jongen compleet en af maken. Ze kunnen hiermee goed de dag door. Geen standaard witte of basic slab, maar stralen met de gave bandana’s en slabben met diverse details. Wij hebben een bewuste keuze gemaakt in de webshop met unieke merken die zijn specialiseren in het uniek zijn. De volgende merken bieden wij aan: A’dee, Little A by A’dee, Angel’s face, Le Chic, Deolinda, Jolein, Mitch & Son en Meia pata.

Unieke bandana’s

Bent u op zoek naar een bandana? Wij hebben in ons assortiment diverse bandana’s die de outfit van je kleine compleet zal maken. Ze zijn afgewerkt met details en zijn erg uniek.

Diverse gave unieke slabben

Slabben zijn niet alleen om je kleding schoon te houden tijdens het eten of drinken. Slabben kunnen de outfit van je kleine ook net iets meer afmaken. Door de details die erin zijn verwerkt door middel van steentjes, ruches, kantjes etc. Sla snel je slag en shop snel de gaafste slabben bij ons op de webshop.

Diverse andere accessoires maken de outfit compleet

In de webshop hebben wij veel meer diverse accessoires die de outfit van je kleine meid of jongen af kunnen maken. Buiten bandana’s en slabben hebben wij ook: de gaafste uniekste schoenen, paraplu’s, haarstrikken, haardiamen, maillots, leggings en ga zo maar door. Neem uw tijd en kijk goed op onze webshop. Zorg dat je kleine meid of jongen er uniek bij loopt bij de gaafste kleding die wij aanbieden op Little Baby Bling.