Filter

De leukste jongenskleding online kopen?

LittleBabyBling.nl verkoopt naast meisjeskleding ook jongenskleding van topmerken als Mitch & Son, Meia Pata en Deolinda voor jongens van 0 tot ongeveer 6 jaar.

De kleding van hoge kwaliteit heeft een zachte natuurlijke uitstraling qua materialen en kleur. En is ideaal om in te zwemmen, spelen en ravotten, binnen en buiten!
Complete setjes online bestellen?
Kies voor gemak met onze complete setjes voor jongens. Jongens houden meestal van vaart en je hebt met een compleet setje snel een sportieve outfit bij elkaar voor jouw knul. Bovendien combineren de setjes onderling heel goed qua stijl en kleur. Zo creëer je makkelijk en snel een compleet nieuwe look voor je zoon!

Uiteraard verkopen we ook losse jongens shirts en losse jongens broeken.

Zwemkleding voor jongens

Houd jij van zachte kleuren in plaats van de drukke felle prints op zwemkleding overal? Ons aanbod richt zich juist op natuurlijke pasteltinten met heel originele prints. Zo hebben we prachtige zwemkleding voor jongens van Meia Pata.

Jongensjassen online bestellen

Onze jongensjassen zijn snel uitverkocht. Mitch & Son jongensjassen hebben een natuurlijke uitstraling, zijn van hoge kwaliteit en bieden jongens de ruimte om lekker in te bewegen als ze buiten gaan rennen, klimmen en klauteren. Heel functioneel als tussenjas en zomerjas bijvoorbeeld voor de vroege ochtenden wanneer het net iets frisser is, zelfs in een hete zomer!
Jongenskleding in onze sale
Liever jongenskleding in onze sale bestellen? We hebben altijd een aantal prachtige items in de aanbieding die goed bij elkaar passen. Je koopt vertrouwd online bij ons en wij zijn trots op ons keurmerk van Stichting WebwinkelKeur voor eerlijke ondernemers. Bovendien heb je bij ons je bestelling snel in huis!

Wij hebben de volgende maten:

Jongenskleding maat 68, Jongenskleding maat 80, Jongenskleding maat 86, Jongenskleding maat 92, Jongenskleding maat 98, Jongenskleding maat 104, Jongenskleding maat 110 en Jongenskleding maat 116