ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN
De leveringen en betalingscondities gelden voor alle bestellingen.
Als u een bestelling plaats geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

PRIJZEN
Alle prijzen zijn in euro’s vermeld en inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten .

BETALEN
Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag er is een betaling termijn van 3 dagen . Betaling van de bestelling geschiedt altijd geheel vooraf. De bestelling wordt verzonden zodra de betaling volledig is voldaan.
Wanneer de betaling niet binnen 3 dagen is voldaan, zal de bestelling worden geannuleerd. De betaling dient vooraf plaats te vinden.
Indien een koper met betaling in gebreke blijft zijn wij gerechtigd het verschuldige bedrag ter incasso uit handen te geven, waarbij alle kosten, gerechtelijke en buitengerechtelijke voor rekening van de koper zijn.

VERZENDEN EN LEVERINGEN
Little Baby Bling behoud het recht de koopovereenkomst te ontbinden als de koper zich niet houd aan de gestelde voorwaarden. Betaling geschiedt altijd geheel vooraf. Little Baby Bling streeft ernaar om de bestellingen binnen 7 dagen na ontvangst van de betaling, bij de klant bezorgd te hebben.  (mits het product op voorraad is)

De bestelling wordt verzonden zodra de betaling volledig is voldaan.
Wanneer de betaling niet binnen 3 dagen is voldaan, zal de bestelling worden geannuleerd. het pakket wordt binnen 7 werkdagen verstuurd op het door u, opgegeven huisadres, dit is een indicatie en kunnen geen rechten aan ontleend worden, mocht door omstandigheden de levering langer duren krijgt u daar bericht van.

De verzendkosten zijn volgens het tarief van post NL ,en voor het buitenland gelden de tarieven van DHL.
Het pakket word verzonden naar het door u opgegeven afleveradres.

RETOUREN

Retouren moeten zo snel mogelijk en met 3 werkdagen teruggezonden worden, en wel in de originele verpakking en met aangehechte kaartjes zoals u, ze heeft gekregen, producten die in ongeschonden staat zijn worden niet retour genomen, en retouren geschieden voor rekening van de klant, mits anders met Little Baby Bling is overeengekomen, onvoldoende gefrankeerde retouren worden niet aangenomen.

HOE RETOURNEER IK MIJN PAKKET?

1. Voeg de het retour formulier ingevuld toe aan jouw retourpakket

2. Breng jouw retourpakket naar bijvoorbeeld een Post NL-punt

3. Bewaar goed de track and trace gegevens

 

ANNULERING

U, heeft de mogelijkheid de bestelling binnen 24 uur na het plaatsen van uw order te annuleren per E-mail of schriftelijk aan ons door te geven zonder extra kosten.
Bij het niet doorgaan, van een geplaatste bestelling, zonder bericht uwerzijds vanwege de hoge kosten wordt u, van het totale bedrag 20% in rekening gebracht, met een minimum van € 7,50 u ontvangt daar een aparte nota van aan het door u opgegeven factuur adres
Indien u, de bestelling niet binnen 24 uur niet heeft geannuleerd bent u, betalingsplichtig.
Na de wettelijke betalingstermijn van 30 dagen word uw bestelling definitief geannuleerd door ons en eventuele nieuwe bestellingen worden pas na afname en de betaling van de voorheen geannuleerde bestellingen in behandeling genomen, betaalde annuleringskosten worden hierbij niet vergoed.
Misplaatste bestellingen worden door ons aangemeld waar nodig actie word ondernomen, en mogelijk kan u dan geen bestellingen meer plaatsen bij webwinkels.

AANSPRAKELIJKHEID

Little baby Bling is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. U heeft de mogelijkheid om de verzending verzekerd te laten versturen de kosten komen op €14,45 extra, kiest u hier niet voor is het verzenden geheel op eigen risico.              (zie hiervoor de tarieven van Post NL)

PRIVACY
Alle persoonsgegevens zullen wij met het volste vertrouwen behandelen en niet verstrekken aan derden, uw persoonsgegevens worden dan ook alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestellingen.
Niets van deze Website, mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder toestemming aangevraagd te hebben bij Little Baby Bling
Op alle overeenkomsten, gesloten met Little Baby Bling, is Nederlands recht van toepassing.

De Algemene voorwaarden zijn door Little Baby Bling vernieuwd op januari 2016