Filter

Meisjes trainingspak online kopen?

Hip meisjes trainingspak online bestellen

Voor meiden die van een sportieve en trendy look houden, hebben wij verschillende trainingspakken. Fluweelzacht, stijlvol en met prachtige accenten van imitatiebont en diamantjes. Om heerlijk in te chillen tijdens alle seizoenen. Thuis op de bank, of lekker warm langs de zijlijn van een sportwedstrijd van een broertje of zusje.

Wij houden van de zon, maar ook van de knusse gezelligheid, die de herfst en winter met zich meebrengen. Samen met de kids op de bank een filmpje kijken op weekend- of vakantiedagen als er even niets hoeft. (Behalve dan natuurlijk die sportwedstrijden.)

Fluweelzachte meisjes joggingspakken in alle maten

Wat is het heerlijk om rond te dwarrelen en spelen in een lekker warm en zacht meiden huispak. Kies je voor een zachte tint, of voor een drukkere print? Natuurlijk kun je de sportieve bovenkant van een meisjes trainingspak prima combineren met een rokje met maillot, legging of met een meisjes broek.

Zo bespaar je dat extra beetje op je energierekening

We hebben allemaal behoefte aan warmte in de koudere maanden. Op dit moment zorgen de enorme energieprijzen ervoor, dat het prijzig is om de verwarming continu hoog te zetten.

Binnenshuis je lekker warm kleden in een comfy trainingspak is voor kleine en grote meiden dan ook een goede oplossing. Zo kan de verwarming net een tikje lager en geniet je nog steeds van warme huiselijkheid.

Nog een tip? Wie kruipt er niet graag in een heerlijk voorverwarmd bed? Gebruik een kruik met een van onze zachte kruikenzakken!

A’Dee en Angel’s Face meisjes trainingspakken

Onze kinderkleding trainingspakken van topmerken van hoge kwaliteit als A’Dee en Angel’s Face zijn de ideale combinatie van sportief en meisjesachtig. En super comfortabel om in te spelen, rennen, klimmen en chillen.

Meisjes trainingspakken sale

Bij onze aanbiedingen vind je de huispakken die op dit moment in de sale zijn, kijk snel of er iets bij is voor jouw dochter!

Wij hebben de volgende maten:

Meisjes trainingspakken maat 56, Meisjes trainingspakken maat 62, Meisjes trainingspakken maat 68, Meisjes trainingspakken maat 74, Meisjes trainingspakken maat 80, Meisjes trainingspakken maat 86, Meisjes trainingspakken maat 92, Meisjes trainingspakken maat 98,  Meisjes trainingspakken maat 104, Meisjes trainingspakken maat 110, Meisjes trainingspakken maat 116, Meisjes trainingspakken maat 122, Meisjes trainingspakken maat 128, Meisjes trainingspakken maat 122-128, Meisjes trainingspakken maat 134-140 en Meisjes trainingspakken maat 140